usluge

Što možemo učiniti za vas

01 PR

ODNOSI S JAVNOŠĆU

Pomažemo vam ispričati priču, izgraditi željeni imidž i ostvariti ciljeve tako što osmišljavamo komunikacijsku strategiju i izrađujemo medijski plan u skladu s vašom vizijom, željama i potrebama.

Za vas ćemo kreirati atraktivne PR tekstove, osmisliti promotivne i native članke koji privlače pažnju čitatelja, napisati lifestyle ili stručni blog post, izraditi press materijale, priopćenja i izjave za medije, organizirati i moderirati press konferencije i novinarska putovanja te dogovoriti intervjue i medijske nastupe.

S brendovima s kojima dijelimo iste vrijednosti odrađujemo i cjelokupni social media i content marketing kao i influencer management.

Vaš brend ćemo učiniti vidljivim u svim vrstama medija te ćemo pažljivo birati kanale promocije i planirati zakup medijskog prostora. Pritom ćemo paziti na optimizaciju vašega budžeta, a po završetku kampanje detaljno analizirati medijske objave.

02 EVENTI

ODNOSI S JAVNOŠĆU

Prilikom organizacije svakog eventa, vodi nas kreativnost, hrabrost i ljubav prema tome što radimo.

Osmišljavamo cjelokupni koncept događanja, predlažemo kreativne i inovativne ideje, planiramo logistiku i koordiniramo vanjske izvođače, komuniciramo s uzvanicima, VIP gostima, sponzorima, partnerima i novinarima te brinemo o najsitnijim detaljima prije, za vrijeme i nakon događanja!

Brigu i stres oko organizacije prepustite nama, a vi uživajte i zabavite se na svom eventu!

Bez obzira organiziramo li vlastiti ili event za klijente, pristupamo mu s jednakom strašću i pozornošću i vodimo se time da kreiramo doživljaje i iskustvo koje će se dugo pamtiti i o kojem će se pričati.

03 VIDEO I TV

PRODUKCIJA

Iza nas stoje tisuće sati snimanja, montažiranja, scenariranja i uređivanja svih vrsta foto i video formata – od promotivnih i korporativnih videa, reklamnih spotova, TV priloga i emisija do snimanja i fotografiranja raznih događaja i manifestacija.

Naš vrhunski, uhodani i kreativni tim će prema vašim željama napisati scenarij snimanja, osmisliti tekst i poruke koje želite prenijeti videom, snimiti video ili fotografije najsuvremenijom opremom, obraditi snimljene materijale, montirati ih i editirati video, izraditi animacije te po potrebi odraditi novinarske usluge.

Svakom projektu pristupamo odgovorno i maksimalno fokusirano.

04 TAILOR

MADE

USKORO

USKORO

STVORIMO ZAJEDNO

VAŠE NOVO ISKUSTVO i BRAND