O nama

boutique PR i event agencija

Stvaramo nezaboravne događaje i iskustva, pišemo jedinstvene priče kojima prenosimo ključne poruke vašeg brenda. Specijalizirani smo za odnose s javnošću, organizaciju evenata, medijsko planiranje i zakup medija te video i TV produkciju.

Svaki naš klijent je priča za sebe i svakome pristupamo s posebnom posvećenošću i pažnjom.
Osnovani smo 2020. godine tijekom jedne od najvećih kriza modernog doba. Upravo je ta kriza osnivačici Neveni Rendeli Vejzović, poznatoj TV voditeljici i poduzetnici poslužila kao inspiracija za hrabro okretanje nove stranice u životu i osmišljavanje prvog projekta usmjerenog ka zdravlju.

U samo nekoliko godina agencija Prime time komunikacije stvorila je brojne projekte i uspješne medijske kampanje i priče, organizirala zapažena lifestyle i business događanja te brojne evente za klijente iz različitih industrija.
O kojem god segmentu poslovanja se radilo, veselimo se baš svakom novom projektu i inspirativnim suradnjama.

Želimo da vaša priča bude uspješna, a vaš event nezaboravan!

PR

Pomažemo vam na najbolji način ispričati priču i izgraditi željeni imidž. Pritom vašu viziju i želje implementiramo u najkvalitetnije komunikacijske i medijske kombinacije kojima ostvarujemo postavljene ciljeve.

EVENTI

Organizaciji svakog eventa pristupamo s jednakom strašću i pozornošću i vodimo se time da kreiramo doživljaje i iskustva koji će se pamtiti i o kojima će se još dugo pričati.

VIDEO I TV PRODUKCIJA

Svaku vašu ideju pretvaramo i pohranjujemo u vizualnom obliku. Iza nas su tisuće sati snimanja, montažiranja, scenariranja i uređivanja svih vrsta foto i video
formata – od promotivnih i korporativnih videa,reklamnih spotova, TV priloga i emisija do snimanja i fotografiranja raznih događaja i manifestacija.

TAILOR MADE RJEŠENJA

Razmišljate o vlastitom projektu i treba vam pomoć pri realizaciji? Ili želite da za vas osmislimo projekt od početka do kraja?
Javite nam se i zajedno ćemo osmisliti vašu jedinstvenu priču i realizirati je od početka do kraja!

STVORIMO ZAJEDNO

VAŠE NOVO ISKUSTVO i BRAND