priče
i eventi

koji se ne propuštaju

PR

Pomažemo vam na najbolji način ispričati priču i izgraditi željeni imidž. Pritom vašu viziju i želje implementiramo u najkvalitetnije komunikacijske i medijske kombinacije kojima ostvarujemo postavljene ciljeve.

EVENTI

Organizaciji svakog eventa pristupamo s jednakom strašću i pozornošću i vodimo se time da kreiramo doživljaje i iskustva koji će se pamtiti i o kojima će se još dugo pričati.

VIDEO I TV PRODUKCIJA

Svaku vašu ideju pretvaramo i pohranjujemo u vizualnom obliku. Iza nas su tisuće sati snimanja, montažiranja, scenariranja i uređivanja svih vrsta foto i video formata – od promotivnih i korporativnih videa,reklamnih spotova, TV priloga i emisija do snimanja i fotografiranja raznih događaja i manifestacija.

TAILOR MADE RJEŠENJA

Razmišljate o vlastitom projektu i treba vam pomoć pri realizaciji? Ili želite da za vas osmislimo projekt od početka do kraja?
Javite nam se i zajedno ćemo osmisliti vašu jedinstvenu priču i realizirati je od početka do kraja!

WOMEN'S WEEKEND

Regionalno događanje koje umrežava i okuplja najvažnija imena iz različitih industrija i društvenih sfera s ciljem povezivanja, poboljšanja međusobne solidarnosti, čvršće povezanosti te ravnopravnosti žena u društvu.
POSJETI WEB

FESTIVAL ZDRAVLJA

Jedinstveni festival ovog tipa koji promiče zdraviji način života kroz različite radionice i predavanja i na jednom mjestu okuplja stručnjake iz područja zdravlja, sporta i ljepote.
POSJETI WEB

POPRIČAJMO

O VAŠEM SLJEDEĆEM
PROJEKTU